HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Helytakarékos irodai megoldások

Egy jól átgondolt tervezéssel a kis irodákból is kihozhatod a maximumot. Számos olyan trükk van, amivel egy kis helyen is kényelmesen el tudod helyezni az irodabútorokat. Ilyen megoldás például, ha összeforgatjuk az asztalokat. Ha nem szeretnéd, hogy egy nyitott térben legyenek a dolgozók, akkor paravánokkal el tudod választani őket egymástól. Irodabútor gyártónk mind az Extend, mind a Vénusz irodabútorcsaládnál számos olyan megoldást kínál, amivel helyet takaríthatsz meg. A különféle szekrények megfelelő helyet biztosítanak az iratoknak, dossziéknak, sőt, az üveges szekrényekben kiállíthatod dísztárgyaidat, ajándékaidat is.
Tárgyalótoldatok – okos megoldás a vendégek fogadására Egy irodában mindig felkészültnek kell lenni a vendégek fogadására. E célból többféle asztaltoldatot is találsz, melyek tökéletesen illeszkednek az irodabútor asztalaihoz. Egy megfelelő asztal - kiegészítő toldat alkalmazásával probléma nélkül lebonyolíthatsz egy mini tárgyalást anélkül, hogy el kellene hagynod az irodát.
Tárolás felsőfokon
A tárolórendszerek ideális kialakítása sok nehézségtől kímélheti meg az iroda dolgozóit. Gyártónk szekrényeinek méret-, és funkcióválasztéka számtalan variációs lehetőséget biztosít, hogy össze tudd állítani a megfelelő tárolórendszert. A tárolóelemeket zárral is meg lehet vásárolni, így az értékeket mindig biztonságban el tudod zárni. A kényelem és a funkcionalitás mind hozzájárul ahhoz, hogy jól érezd magadat az irodában, ettől hatékonyabb lehetsz a munkád során.
Operatív munkahelyek Egy praktikus irodabútor elemeivel egyéni és csoportos munkaállomásokat is ki tudsz alakítani. Az asztalok változatos formaválasztékának hála, számtalan elrendezési lehetőséged van, hogy minél jobban ki tudd használni az irodahelyiséget. Az asztalok és tárolórendszerek mellett számos kiegészítő elem áll rendelkezésedre az elképzelésid valóra váltása érdekében. Konténerek, asztaltoldatok, klaviatúratartók segítik, hogy létrehozhasd a legmegfelelőbb munkaállomásokat, melyek a mindennapok kényelmét szavatolják.
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!