HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

A modern és a vintage stílusjegyek a konyhabútorokon

Variálható konyhakínálatunkban fedezd fel a számtalan lehetőséget és találd meg az egyéniségednek megfelelő konyhastílust, alakítsd ki a számodra megfelelő enteriőrt, amelyben a design, a minőség és a funkciók ötvözete egyesül.
Tervezéskor fontos figyelembe venned a rendelkezésre álló hely adottságait is, ennek érdekében ingyenes konyhatervezési lehetőséget kínálunk neked, ahol szakértő kollégáink lesznek segítségedre.3D konyha látványtervező programunk segítségével létrehozhatunk neked: 
  • sarok, 
  • egyenes, 
  • konyhasziget kialakítású,
  • „U” vagy „L” vagy „G” alakú konyhabútort is. 
Konyhabútoraink széles választékából álmodd meg a számodra legmegfelelőbbet, legyen az modern vagy rusztikus stílus.

A modern konyhák stílusjegyei

A modern konyhák fő jellemzője, hogy követik az aktuális trendeket, minimal megjelenés, maximális kényelemmel és extra felszereltséggel kombinálva.
A letisztult formák, egyenes vonalvezetés, széles fiókok és ajtók jellemzik. A felületek lehetnek matt és fényes, fa vagy akár fémes kiegészítőkkel felszerelve.
Napjaink egyik legkedveltebb anyaga a betonhatású felület, melynek a világos és sötétebb árnyalatai is igen népszerűek.
Itt elmaradhatnak a jellegzetesen klasszikus marásminták, így az ajtók egyszerű vonalvezetésűek, jellemzőek a fém-, és krómfogantyúk, vízszintesen futó faerezetek, faminták, és a hűvösebb hatású beton, gránit is.
Nálunk a modern konyhabútorok különleges megoldásokkal rendelkezhetnek, mint a fogó nélküli “push-open” nyitású szekrények és fiókok, amelyek nyomásra működnek és ezáltal könnyen hozzáférhetővé válnak az edényeid és egyéb konyhai kiegészítőid.
A modern stílus másik kedvelt nyitási módja az ajtó élébe mart fogó, illetve a vonalfogó, mely végigfut az elemeken.
A felső elemek „egyhangúságát” a modern felhajtós illetve a nyitott polcos elemek törhetik meg. Az alsó és felső elemek közötti felületet különféle színazonos dekor hátfal, vagy üvegfal megoldásokkal boríthatod, ezzel még komplexebbé teheted a látványt.
Konyhád még praktikusabbá tételéhez, számtalan trükkös megoldást tudunk nyújtani, mint például a kiforduló kosár (magic corner), széles és mély fiókok, kamraszekrények, melyek helyettesíthetik a modern enteriőrökből általában kimaradó külön álló „éléskamrákat”.
A konyhabútorod felszereltségét „megtuningolhatod” a legmodernebb sok funkciójú, energiatakarékos gépekkel, melyeket betervezhetsz saját minimál konyhádba. Legyen az egy kiváló minőségű páraelszívó, mely kiemelten a design része lehet, sütő vagy főzőlap, egy konyhaelembe elrejtett vagy a térben elhelyezett robusztus hűtőszekrény vagy egy rendkívül impozáns borhűtő. Kivitelük lehet fényes, matt, fekete, króm, inox stb., így maximálisan belesimulnak majd a konyhád miliőjébe.
A high-tech konyhádban okos és praktikus kütyük és gépek segítik a konyhában töltött időt, így öröm lesz a főzés és bármit könnyedén elkészíthetsz!
Katalógusainkban rendkívül széles kínálatot találsz az aktuális trendekről, és a beépíthető konyhai gépekről, kiegészítőkről is.
Klasszikus vagy vintage stílusjegyek
Modern és klasszikus megjelenésű konyhák esetén az a bizonyos mérleg nyelve a modern konyhabútorok felé lejt, azonban el kell ismerni, hogy a klasszikus stílusú konyhabútorok szemet gyönyörködtető kompozícióval rendelkezhetnek.
A klasszikus konyhák manapság nagyon népszerű lágyabb formája a vintage stílus.
Ha a vintage szóra gondolunk, rögtön a vidéki romantikus hangulat érzése fog el minket, és ezt az érzést foglalja magába a konyhabútor megjelenése is.
A vintage stílust a természet és a természetes anyagok jellemzik. Diszkréten mintás ajtó, szolid púderszínekkel életre keltve. Ehhez a stílushoz ajánljuk a jellegzetes porcelán gombfogókon át, a különleges formájú, réz-, bronz-, és kerámiafogókat.
Nálunk kedvedre válogathatsz a szebbnél szebb konyhafrontok között, te pedig hozzáteszed a személyes berendezési tárgyaidat, kis kosarakat fűszernövényekkel, hogy igazán a te ízlésedet tükrözze. Azonban még egyedibbé varázsolhatod nagy és látványos páraelszívókkal, kürtőkkel, faragott díszítésekkel, fából készült elemekkel, meleg árnyalatú ledekkel, melyek igazán hangulatossá teszik azt a helyiséget, ahol szinte a legtöbb időt töltöd te is.
A vidékies stílus nem jelenti azt, hogy mellőznöd kellene az energiatakarékos, hatékony és több funkciós konyhai eszközöket – épp fordítva-, a vintage külső, modern belsőt takar. Kínálatunkban ehhez a stílushoz rendkívüli választékban válogathatsz retro design konyhai gépeink és kiegészítőink között, legyen az egy csinos rózsaszín kenyérpirító, robotgép, egy rezes vagy vaníliaszín sütő, de akár egy pasztellszínű vagy épp rikító citromsárga hűtőszekrény; amivel extravagánsabbá és komfortosabbá teheted az előkészítés és a főzés folyamatát. A rusztikus konyhádban teljesen megfér a nagyitól örökölt étkészlet a legmodernebb páraelszívóval, egyéb okos konyhai kütyükkel, így ez a helyiség igazán otthonod szíve lesz, ahol te és az egész családod összegyűlhettek az asztal körül.
A lehetőségek tárháza végtelen, válassz bátran kínálatunkból; szinte minden elképzelésre van ötletünk, legyen az modern vagy rusztikus stílus!
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!