HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Étkező és nappali egyben? Miért ne!

Klasszikus kialakítású és modern ledes tálalószekrények, komódok

Manapság népszerű lakberendezési irányvonal, hogy a nappalit egybe építik a konyhával. Ez a helyiség befogadhat olyan bútorokat is, mint egy színben, stílusban megfelelő tálalószekrény, vagy tálaló komód, melyet egy-két mozdulattal segítségül hívhatsz ételeid elkészítésekor, vendégfogadáskor, tálaláskor.
A tálaló praktikus és mutatós bútordarab, képes rengeteg étkezéshez szükséges tárgyat elrejteni a fiókjai mélyén, tökéletes megoldás arra, hogy rendszerezni tudd az étkészletedet, poharaidat, minden egyéb tálalóeszközödet, illetve a ritkábban használt konyhai textiljeidet.
Kivitelében hatalmas a választék, lehet rusztikus, fenyőből, tömörfával-furnérral kombinált klasszikus, modern vagy a mindig divatos minimál stílus.
Bármelyiket is szemelted ki, megfelelő pakolási felületet biztosítanak a poharaknak és a legszebb étkészleteknek is egyaránt. Látványra igen mutatós bútorelem lehet, ha egy térbe helyezed a nappalaiddal.
Különböző anyagokból, sokféle színben, méretben és stílusban válogathatsz, kreatívan tudod berendezni a teret!
Áruházainkban találsz olyan bútorcsaládokat, melyeknél a nappalid berendezése mellett tökéletes kiegészítőjeként hozzá illő tálalót, komódot is kínálunk. Így teljes összhang lesz a lakásod miliőjében ugyanabból a színből és stílusból s ezáltal ki tudod bővíteni a konyhád pakoló-, és tárolókapacitását.
Ha neked a modern stílus tetszik bátran variálhatod az elemeit, és fokozhatod a látványt ha a magasfényű nappali bútorodhoz szintén magasfényű ledes szekrényeket, tálalókomódot illesztesz.
Modern, különleges színkombinációkban is gondolkodhatsz, cappuccino, wenge, krém monaco, -hogy csak néhányat említsünk a sorból-, matt vagy fényes fehér, melyek abszolút dekoratívvá teszik a helyiséget, egyes bútorcsaládoknál pedig a színes betétek harmonikusan illeszkednek a többi elemhez, változatossá téve azt. Az elemek pakolhatóságát tekintve többfunkciósak is lehetnek, a zárt polcos kialakításútól a fiókos, nyitott polcos, vitrines módozatokig.
Méreteiben is változatos komódok különösen elegáns és modern benyomást keltenek az étkeződben, és ráadásként tányérjaid, poharaid és az evőeszközök egy helyen, egy ízléses komódba sorakoztatva mindig elérhető és rendezett formában lesznek.
Hagyományos kialakításúakat is találhatsz, ezek általában alsó és felső elemekből összeállított tálalószekrények, melyek szintén számtalan variációban elérhetők: fiókos, ajtós, polcos, vitrines verziók is lehetnek.
A tálalószekrényekről talán neked is a klasszikusabb forma jelenik meg lelki szemeid előtt, ezek jellegzetes jegyei a díszléces korona vagy lábazat, díszítettebb kialakítás, üveges szekrények, érdekes, rusztikus fogantyúk.
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!